Vores arbejde

Stærke samarbejdspartnere

SJ Entreprise ApS er en tømrer virksomhed med beliggenhed i Slagelse. Vi er specialiser i alle former for tage, og vi klarer snildt alle andre former for tømreropgaver.

Vi tager ud til vores kunder overalt på Sjælland og i hele Københavns området.

Som tømrer har vi et tæt samarbejde med andre håndværkere fra lokalområdet, derfor kan vi varetage store som små entreprise- og tømreropgaver.

Vi er altid klar med en perfekt løsning, når det gælder vinduer, døre, gulve, trapper, isolering, køkkener, tagarbejde og alverdens reparations- og renoveringsarbejde.

Er dit ønske en ny tilbygning eller et drømmehus efter din egen tegning eller skitse, så er vi klar til at hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Her kan du se et lille men spændende udpluk af vores arbejdsopgaver.

Vi synes, at alle huse fortjener et smukt og holdbart tag.

Det er vigtigt, at du får det tag, som passer bedst til dit hjem. Der er stor forskel på de forskellige tagtyper, både i udseende, materiale og pris.

Hos os kan du vælge mellem:

  • Stål, tegl eller beton
  • Tagsten, teglsten, bølgeplader eller tagpap
  • Mat eller blank
  • Uendelig mange farver

Du har derfor rig mulighed for at sætte dit personlige præg, så dit nye tag passer perfekt til netop dit hus.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så rådgiver vi dig gerne om forskelle og fordele ved de bestemte tagtyper.

Vælger du dit tag hos os får du:

  • Et unikt design
  • Flotte overflader
  • God isolering og ventilation

Altid til en konkurrencedygtig pris.

TEGLTAG

Teglsten er meget populære, og hvis man tager et kig rundt på danskernes huse, er man ikke i tvivl om, at et tegltag er vores favorit.

BETONTAG

Betontagsten er et af de mest populære valg til tag i Danmark, fordi det er en billig og holdbar tagløsning.

Selvom betontagsten har eksisteret i næsten hundrede år, er brugen af dem steget markant i løbet af de sidste 50 år. Deres tilpasningsevne og lavere omkostninger krydser to vigtige felter af for både entreprenører og husejere.

PLADETAG

Tagplader er en af de mest udbredte former for tagbelægning på danske huse. Faktisk bestod næsten alle tage på de huse, der blev bygget i 1960’erne og 1970’erne, af bølgeeternit. Så tagplader har i mange år været en særdeles populær form for tagbelægning.

Vi kan udføre alle former for renovering af din lejlighed, villa eller erhvervsbygning. Vi udfører alle slags opgaver lige fra en mindre reparation af hoveddøren til en totalrenovering af hele boligen.

KØKKEN

Køkkenet er for mange det centrale rum i huset. Det er her familien samles, der laves mad og hygges. Derfor er det også vigtigt, at køkkenet lever op til alle dine ønsker og behov om rummelighed og funktionalitet.

TERRASSE

Vi har masser af erfaring og en lang række af terrasseprojekter bag os, derfor tør vi love dig, at vi bygger præcis den terrasse, du drømmer om.

En god terrasse giver dit hus langt større værdi, og du får glæde af en lang række aktiviteter.

TILBYGNING

En udestue kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig.

I dag er det muligt at udvide med en tagetage, selv om taghældningen er lille eller taget er fladt. En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter på.

FACADE

Bor du i et ældre hus, eller ønsker du blot at give dit hus et nyere look med en ny facade?

Det er svært at komme udenom, at ens facade bliver medtaget af det danske vejr, og på de fleste husfacader vil der, som årene går, opstå revner og skader ved både fundament, sokkel og hjørner.

TRÆGULVE

Trægulve er ikke bare trægulve. Trægulve er en verden af forskellige muligheder. Både når det gælder stil, udtryk og slidstyrke. Hårdt træ er det mest slidstærke, mørkt træ tilfører hjemmet tyngde, mens sorter som birk og bøg giver lys og lethed.

Scroll to Top
Scroll til toppen