Få et flot og holdbart tag med teglsten

Teglsten er meget populære, og hvis man tager et kig rundt på danskernes huse, er man ikke i tvivl om, at et tegltag er vores favorit.

Og det er der mange gode grunde til. Teglsten er pæne, æstetiske og giver huset et eksklusivt look. Når vi kigger på et hus, er taget ofte det første, vi lægger mærke til. Er det gammelt og ser nedslidt ud, giver det faktisk huset samme udtryk. Er taget derimod spritnyt og har en flot glans, ser huset i sin helhed også mere indbydende ud.

Hvis du ønsker, at dit hus skiller sig ud fra de andre på vejen, så er teglsten løsningen. Du kan nemlig få dit tegltag i et hav af forskellige farver. Teglsten er tilgængelige i både hvide, orange, gule, brune, røde og sorte nuancer. Så ligegyldig hvilken farve du ønsker, at dit tegltag skal have, kan du helt sikkert finde den blandt vores teglsten.

Mange vælger også teglsten på grund af deres lange levetid og det faktum, at de er miljøvenlige. Teglsten er lavet af ler, og er derfor produceret af et naturligt materiale. Deres holdbarhed gør dem blot endnu mere miljøvenlige, da de faktisk kan holde sig pæne og eksklusive i mere end 50 år, hvis du monterer og vedligeholder dem korrekt. Dog er der næsten ingen vedligehold forbundet med teglsten. De kan godt udvikle mos og alger og kræve en vask, men oftest vil de forblive, som de var.

SJ Entreprise er specialister i tegltage, og vi er altid klar med et konkurrence dygtigt tilbud. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til dit tegltag, står vi altid klar til at hjælpe dig på telefon 50 99 95 85 eller send os en mail på post@sje.dk

Scroll to Top
Scroll til toppen